Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج- اکثراعضای ۱۷۲۸واحدی مسکن مهردگایران سنندج رامددجویان بهزیستی وکمیته امداد تشکیل دادندکه توانایی بازپرداخت اقساط ۵۳۲هزار تومانی درماه راندارند وخواهان کاهش سود دوران مشارکت هستند.

به گزارش خبرنگا رمهر، هزار و ۲۷۶ واحد از ۱۷۲۸ واحد تعاونی مسکن مهر دگایران امروز در سفر قائم مقام وزیر راه وشهرسازی در طرح مسکن مهر بدون بریدن روبان که یکی از روال های همیشگی افتتاح پروژه ها است، به بهره برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تجمع و اعتراض مردم نسبت به وضعیت این واحدهای مسکن مهر موجب شد مهرآبادی قائم مقام وزیر راه وشهرسازی و دیگر مسئولان استان دستور برداشتن روبان افتتاح این تعداد ازواحدها را دهند.

اعضای این تعاونی در سفر وزیر راه وشهرسازی به کردستان که در تاریخ ۹ مردادماه امسال انجام شد، جلوی فرودگاه سنندج تجمع کرده واعتراض خود را بیان کردند و امروز هم باردیگر خواسته های خود را مطرح و از عدم تحقق وعده های داده شده در سفر وزیر گلایه کردند.

سیروان شکراللهی، نماینده اعضای تعاونی مسکن مهر دگایران در حاشیه این افتتاح در جمع مسئولان ومردم گفت: طبق قراردادی که این تعاونی با اعضا داشته باید ۳۰ دی ماه سال ۹۳ واحدها تحویل متقاضیان داده می شد.

وی ادامه داد: باید طبق قرارداد اگر واحدها در موعد مقرر تحویل داده نشود، نیم درصد به ازای هر ماه به اعضا جریمه پرداخت کنند که نه تنها پرداخت نکردند بلکه با افزایش سود مشارکت تسهیلات اعطا شده، متقاضیان را جریمه کردند.

وی با اشاره به اینکه وام ۲۵ میلیون تومانی را به ۳۸ میلیون تومان بدون اطلاع متقاضیان افزایش دادند، افزود: تاخیر در تکمیل این پروژه به دلیل پرداختن نشدن کامل سهم آورده متقاضیان، بهانه ای بیش نیست.

شکراللهی اضافه کرد: طبق قانون ۷۰ درصد سهم آورده باید در ابتدا و ۳۰ درصد مابقی در زمان تحویل واحد از متقاضیان اخذ شود که اکثر اعضای این تعاونی ۱۰۰ درصد و حتی بیشتر از ۷۰ درصد سهم آورده را پرداخت کردند.

وی با اشاره به اینکه هزینه اشتراک آب و برق توسط متقاضیان پرداخت شده است، گفت: متاسفانه واحدهای این تعاونی هنوز آب ندارند و برخی از واحدهایی هم که ساکن شدند با دبه آب مورد نیاز خود را تامین می کنند.

وی با بیان اینکه ۳۰۰ نفر از اعضای این تعاونی را مددجویان بهزیستی و ۳۰۰ نفر راهم مددجویان کمیته امداد تشکیل دادند، عنوان کرد: اعضای این تعاونی با احتساب سود مشارکت ماهانه باید بیش از ۵۰۰ هزار تومان قسط پرداخت کنند که مددجویان بهزیستی و کمیته امداد با درآمد ماهیانه بسیار اندک خود توانایی پرداخت این مبلغ را ندارند.

شکراللهی از فعال نبودن آسانسور در این واحد ها هم انتقاد کرد و اظهارداشت: بسیاری از مددجویان بهزیستی و کمیته امداد ساکن در این واحدها افراد معلول و از کارافتاده هستند که توانایی رفت و آمد از طریق پله ها را ندارند و متاسفانه آسانسور نصب شده در این واحد ها نیز توسط اداره کل استاندارد تاییدیه استاندارد دریافت نکرده و همین موضوع باعث شده بیمه هم نشود.

وی بیان کرد: در سفر وزیر راه و شهرسازی به استان چند لحظه ای توانستیم این مشکلات را به سمع و نظرایشان هم برسانیم که وعده پیگیری آن را دادند و قرار بود در استان هم جلساتی برای رفع مشکلات ما تشکیل شود که تاکنون هیچ وعده ای در این رابطه محقق نشده است.

وی از بی توجهی نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی به واحدهای مسکن مهر به ویژه دگایران هم گلایه کرد و گفت: ما نیز جزو افرادی بودیم که به این نمایندگان رای دادیم ولی آنها مشکلات ورزشکاران و هنرمندان را دنبال می کنند ولی هیچ گاه نشده به درددل های ما هم گوش دهند و آنرا پیگیری کنند.

وام متقاضیان مسکن مهر دگایران به طور پلکانی قسط بندی شود

قائم مقام وزیر راه وشهرسازی در طرح مسکن مهر وعده حل ۱۰۰ درصدی مشکلات اعضای تعاونی مسکن مهر دگایران را داد و گفت: مسئولان استان باید در همین هفته جاری اقدام به تشکیل جلسه ای با شرکت های خدمات رسان برای تامین آب، برق وگاز واحدهای مسکن مهر دگایران کنند.

احمداصغر مهرآبادی در ارتباط با بحث مربوط به سود مشارکت، بیان کرد: وزیر راه وشهرسازی بعد از سفر خود از کردستان نامه ای به رییس جمهور در رابطه با مشکل سود مشارکت واحدهای مسکن مهر نوشتند و دکترروحانی هم انجام دستورات لازم در این خصوص را به دکتر نوبخت دادند.

وی عنوان کرد: هر تصمیمی که در ارتباط با سود مشارکت تسهیلات واحدهای مسکن مهر اتخاذ شود باید در هیئت دولت به تصویب برسد واین مراحل باید طی شود.

وی اظهارداشت: مشکل سود مشارکت تسهیلات مسکن مهر تنها مختص به پروژه دگایران نیست و تمام واحدهای موجود در کشور با این مسئله مواجه هستند.

قائم مقام وزیر راه وشهرسازی در طرح مسکن مهر ادامه داد: بی شک اعضای واحدهای مسکن مهر دگایران که بیشتر آنها را مددجویان بهزیستی و کمیته امداد تشکیل داده، توانایی بازپرداخت اقساطی به مبلغ ۵۰۰ هزارتومان در ماه را ندارند.

مهرآبادی بیان کرد: اقساط این واحدها باید پلکانی شود و از کمترین مبلغ قسط بندی شده ودر طول سال های آینده برآن افزوده شود.

وی ادامه داد: برای آماده سازی راه دسترسی این واحدها هم کمک کرده ومبلغی را تصویب خواهیم کرد.

مدیر امورشعب بانک مسکن کردستان در حاشیه این مراسم در گفت و گو با خبرنگار مهر با بیان اینکه اخذ سود دوران مشارکت از تسهیلات واحدهای مسکن مهر امری قانونی است، گفت: براساس قانون رایج بانکداری اسلامی انجام شده است.

سلیمی با اشاره به اینکه بانک مسکن مجری دستورات دولت است وخود تصمیم گیرنده نیست، عنوان کرد: مشکل اساسی طول مدت مشارکت است هرچه زودتر قسط بندی انجام شود میزان سود مشارکت هم کمتر خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه دولت تعهدی ۲۰ ساله ای نسبت به مسکن مهر دارد، گفت: اگر دو سال مشارکت باشد ۱۸ سال قسط بندی تسهیلات انجام می شود.

وی اظهارداشت:مشکلات متعددی اعم از حقوقی و معارض وغیره موجب شده که سود مشارکت افزایش پیدا کند و کاهش آن هم باید توسط هیئت دولت و مجلس تصویب شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۲۶۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سیستان و بلوچستان گفت: تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، خلیل احمد سلامی صبح امروز در نشست با مدیرکل شیلات استان تعاونی‌ها را یکی از ارکان اصلی مشارکت مردم در تولید و اقتصاد بیان کرد و اظهار داشت: با توجه به مزیت‌های سیستان و بلوچستان در بخش شیلات، احیای تعاونی های صید و صیادی می تواند باعث اشتغال‌زایی و رونق کسب و کار در منطقه شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: برای تحقق شعار سال باید از توانمندی اقشار مختلف مردم به‌ ویژه بخش تعاون استفاده کرد، چرا که دستیابی به توسعه بدون مشارکت عمومی مردم امکان پذیر نخواهد بود.

وی افزود: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به علت وظایفی که عهده دار است و خدمات گسترده ای که به مردم می‌دهد، نقش مهم و محوری در تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" دارد .

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان به اهمیت "اقتصاد دریا محور" اشاره کرد و گفت: ظرفیت‌های خدادادی بکر در سواحل مکران و موقعیت جغرافیایی ارزشمند این منطقه، شرایط را برای رشد اقتصادی، بهبود وضعیت معیشت و ایجاد اشتغال تسهیل کرده است. 

سلامی ادامه داد: مجموعه دستگاه‌های وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان برای کمک به فعالان اقتصادی و کارآفرینانی که در نقاط مختلف سیستان و بلوچستان بدنبال توسعه و اشتغال‌زایی باشند، پای کار هستند و از آنها حمایت می‌کنند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • متقاضیان وام دست به عصا رانندگی کنند!
  • هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود
  • تعاونی‌های تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد
  • حکایتی دیگر از مشکلات متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • ضرورت نظارت بیشتر بر پرداخت وام نهضت ملی مسکن
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند